Forum Sojuszu PAT
Capo
Ja jestem za... w kupie siła ... pozatym jest to bardzo dobra koalicja
Użytkownik
Może byśmy podpisali z camorrą sojusz lub pakt o nie agresje...
Użytkownik
A może nawiązanie jakichś stosunków z AoM - Army of Mordor?
Capo
A może podisali byśmy pakt z sojem MIECZ co wy na to?!
Użytkownik
My jesteśmy w tej całej koalicji tak??... Jeżeli tak to dlaczego kolo baley z sojuszu WW aPAT© atakuje mnie mimo że parę sojuszy z koalicji ma z nimi sojusz??
Użytkownik
wolałbym żebysmy sami ząłożyci koalicje lub jakieś akademie...jeśli już coś ma być z nimi to niech oni zmienią nazwę bardzo fajnie było by gdybyś zawiązał przymierzę z PAT
Użytkownik
moim zdaniem lepiej jeszcze poczekac teraz jest początek i mogą być silni a za tydzień mogą się rozpaść
Użytkownik
Jeszcze z AW by moglo byc tam jest moj kumpel _geralt
A z tym NSA jest dobry pomysl. W poprzedniej edycji bylem W NSA
Użytkownik
czemu nie mamy sojuszu ze wszystkimi odlamami PAT? warto by bylo byc jedna koalicja
Użytkownik
Nesty zapytaj sie czy mozemy byc akademia AW
Kto jest za pisac!
Capo
Mam propozycję, żeby podpisać pakt o nieagresji z CI 2. Musimy w tym etapie gry podpisywać pakty z tymi co nas jadą pozdro
P ..... P.S.-- przydał by mi się dobry sitter
Użytkownik
Ja osobiscie nie jestem za tym aby byc akademia AW, to dobry sojusz, ale uwazam ze mozemy dzialac samodzielnie, uwazam tez ze trzeba pogadac z innymi PAT-ami o zrobieniu wspolnej koalicji o zasadach pomocy militarnej, wspolnych decyzjach w sprawie sojuszy paktow i wojen, chodzi przeciez o wspolny cel jakim jest cud, wiem ze za wczesnie aby o tym mowic ale nie za wczesnie zeby poczyniac pierwsze kroki
Ostatnio edytowany przez mKamilek963 (2008-07-31 22:15:13)