Forum Sojuszu PAT
Capo
A o czym mamy tu gadac?!
Wiem że o sprawach sojuszu ale jak widze nikt tu nie wchodzi!
Sorry za moja beszczelnosc!
Użytkownik
ja również, i trzeba pisać o tym co robimy
Capo
A ja nie wchodzę P.. ja cały czas jestem <lol2>
Capo
Witam mam trochę surowców dobre położenie czyli nikt mnie nie najeżdża więc mogę komuś pomóc
p.s i jak wyglada strategia naszego sojuszu ? Są wogóle jakieś plany ?
Użytkownik
Jestem ciekaw dlaczego ludzie nie chętnie wchodzą na forum nie chce im się czytać? Pisać ? Ale na gg jak gadają to jakoś im się przypomina jak czytać i pisać...
Capo
a wiesz ile kosztuje wyszkolenie konsula, przeżyjesz mały szok
Capo
No ja widzialem goscia który ma 28 konsuli!
Czujecie klime?!
Jak byscie zobaczyli to na wlasne oczy to dopiero jest szok i pomyslec ile oni wszyscy zawalili by punktow kultury!
Nieźle nie?!
Ale nie ma co sie dziwic gosc 30 osad i prawie 30tyś. pop.!
Hehehe! !
Użytkownik
Czyli praktycznie gotowy do wszystkiego:D ( dosłownie ) Deff Off Przejmowanie^^
Capo
Nom!
Chciałem o cos poprosic!
By ktoś mi wysłał zapr. do tego soja, ponieważ mój głupi brat znal moj login i hasło
podczas mej nieobecnośi wszedł sobie na moje konto i napisal jakas wam glupia bajeczke o przyjaciolach i oposcil ten sojusz!
Weźcie wyslijcie mi mi zapr. Nesty, rafal LP do was zwracam sie szczególnie!
Przyjmijcie pliss!
Użytkownik
A ja teraz rozbudowuję armię, ale Lupen3 mnie atakuje i kradnie surowce, poprzez nie mogę jej fajnie rozbudować Ale damy radę
Użytkownik
mam pytanie dlaczego osoby ktre sprawują wazne funkcje w sojuszu rzadko się logują?!
witam wszystkich jestem kubek moja osada ma obecnie 68popa wydobycie na poziomie 160/h i 14 legionistów
Użytkownik
Czemu wszyscy rejestrujacy sie, maja dostep do forum, zadnej blokady ?
Użytkownik
Ja też jestem tutaj codziennie, ale jak nikt o nic nie pyta, to co mam pisać? )
Użytkownik
ja od dzis tez bede wchodzil :d
Użytkownik
Sorry ale muszę się pożegnać , dostałem ofertę nie do odrzucenia a oprócz tego w soju były jakieś przetasowania i dziwne działania . Parę razy wysyłałem surkę na ambasadę i się zmarnowała się .
Miłej gry życzę wszystkim i mogę zapewnić że nie będę atakował ludzi z tego sojuszu chyba że ktoś ze mną "zacznie" .
Pozdrawiam